Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παραμένουν στον κόμβο Αλμυρού οι αγρότες – Έφυγαν τα τρακτέρ από την εθνική οδό

Κάνουν λόγο για «συνέχιση του αγώνα μέχρι να δικαιωθούν» - Θα γίνει νέα συνέλυεση των αγροτών της Μαγνησίας

Θα παραμείνουν στον κόμβο του Αλμυρού οι αγρότες που νωρίτερα, μέσω παραδρόμου, έφτασαν μέχρι την εθνική οδό Βόλου – Αθήνας, στέλνοντας το μήνυμα ότι «κανένας δεν μπορεί να τους ανακόψει στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει» διεκδικώντας στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Όταν η αστυνομία κατάλαβε ότι οι αγρότες πέρασαν στην εθνική, δυνάμεις της κατευθύνθηκαν στο σημείο και μετά από διαπραγματεύσεις με τη συντονιστική επιτροπή των αγροτών τα τρακτέρ αποχώρησαν από την εθνική. Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στον κόμβο της εθνικής με τον Αλμυρό συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Νωρίτερα σήμερα, αγρότες της Μαγνησίας συντασσόμενοι με τους αγρότες της υπόλοιπης Θεσσαλίας, έδωσαν τις δικές τους διαθέσεις για «συνέχιση του αγώνα μέχρι να δικαιωθούν», όπως λένε. Με απόφαση της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο του Ριζομύλου, αποφάσισαν να παραμείνουν και να ενισχύσουν το συγκεκριμένο μπλόκο, παρακολουθώντας και τις αποφάσεις του μπλόκου στο κόμβο του Πλατυκάμπου. Το αν θα παραμείνουν στο Ριζόμυλο ή θα μετακινηθούν προς Πλατύκαμπο είναι μια απόφαση που θα ληφθεί σε νέα συνέλευση των αγροτών της Μαγνησίας.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φαρμακοποιοί: Διαμαρτυρία για τη μη ένταξή τους στη λίστα με μειωμένη προμήθεια στα POS
Επιστολή σε Χατζηδάκη: «Ευνοήθηκαν οι λίγοι και ισχυροί ενδιάμεσοι στην αλυσίδα πληρωμών»
Φαρμακοποιοί: Διαμαρτυρία για τη μη ένταξή τους στη λίστα με μειωμένη προμήθεια στα POS