Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγιος Παντελεήμονας: Καταγγελία για σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε ασανσέρ

Δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών, κατήγγειλαν άγνωστο άνδρα για σεξουαλική επίθεση

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες και περιπολίες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα που περιφέρεται στην περιοχή του Αγίου Παντελήμονα και πραγματοποιεί σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Ήδη δύο ανήλικες έχουν απευθυνθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα μαζί με τους γονείς τους και έχουν προβεί σε σχετικές καταγγελίες και μηνύσεις κατ’ αγνώστου δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Στην πρώτη περίπτωση, την περασμένη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, μία 13χρονη από το Μπαγκλαντές μετέβη στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας με τον πατέρα της και ανέφερε, πως ενώ το μεσημέρι εισερχόταν στην πολυκατοικία που διαμένει, άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

Ο δράστης όπως είπε, με χρήση σωματικής βίας, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου μετέβη στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα μία 14χρονη από την Αλβανία, μαζί με τη μητέρα της, η οποία ανέφερε ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (21/01), επιστρέφοντας στην οικία της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και εντός εισήλθε ένας άγνωστος στην ίδια άνδρας.

Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και λίγα σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατά την περιγραφή των θυμάτων πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικία 25 έως 35 ετών. Κατόπιν μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Στις ανήλικες έχουν επιδειχθεί φωτογραφίες σεσημασμένων μήπως προκύψει ταυτοποίηση του δράστη ενώ συλλέγονται και βιντεοληπτικό υλικό από την γύρω περιοχή με σκοπό να οδηγηθούν οι Αρχές στα ίχνη του.

Πηγή: News 24/7

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ