Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω πάρει ούτε 10 σεντς από τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου»

«Τα χρήματα του ''Άλλου Ανθρώπου'' πήγαιναν όλα στον ''Άλλο Άνθρωπο'', δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς»

Αρνείται κατηγορηματικά πως έχει πάρει χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια.

«Τα χρήματα του ''Άλλου Ανθρώπου'' πήγαιναν όλα στον ''Άλλο Άνθρωπο'', δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς» αναφέφερε συγκεκριμένα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star o δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ερωτώμενος αν χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να τα παίξει στον τζόγο.

Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητά του ότι «η αλήθεια θα φανεί» σε ότι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων που έμπαιναν στους δύο λογαριασμούς (σ.σ. της μητέρας του και του γαμπρού του) και ότι δεν περίμενε ποτέ μετά από 13 χρόνια κοινωνικής δράσης να βρεθεί κατηγορούμενος. 

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας επανέλαβε ακόμα ότι τις κάρτες από τους δύο λογαριασμούς τις διαχειρίζόταν ο ίδιος και ότι δεν διαθέτει άλλον ατομικό λογαριασμό. «Δεν έχω ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα ούτε παπάκι» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε.

Αναφερόμενος στο πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ο Κων. Πολυχρονόπουλος ανέφερε επίσης ότι δεν έχει καταλάβει τι γράφει το πόρισμα και επανέλαβε ότι ποτέ δεν πίστευε πως θα βρεθεί απολογούμενος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Star:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους