Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένας 14χρονος στη Νάξο τραυμάτισε με μαχαίρι 16χρονο - Χωρίς πρόθεση είπε το θύμα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το γεγονός ότι ανήλικα παιδιά κυκλοφορούν με μαχαίρια

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Τραγαία της Νάξου, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, μεταξύ δύο ανηλίκων μαθητών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr 14χρονος μαθητής του Γυμνασίου Τραγαίας, έβγαλε μαχαίρι σε 16χρονο αλλοδαπό, μαθητή του ΕΠΑΛ Φιλωτίου, τον οποίο τραυμάτισε στο χέρι.

Τον 16χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο Νάξου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, με το τραύμα, ευτυχώς, να μην του έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου αφού οι μαθητές είχαν σχολάσει, έξω από το Γυμνάσιο Τραγαίας και καταγγέλθηκε ανώνυμα, λίγες ημέρες αργότερα, στις αστυνομικές αρχές.

Ο 16χρονος που αρχικά κράτησε μυστικά τα όσα συνέβησαν, ισχυρίζεται ότι ο 14χρονος του έκανε επίδειξη το μαχαίρι που κρατούσε και ο τραυματισμός έγινε χωρίς πρόθεση.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στις μικρές κοινωνίες των χωριών αλλά και στις σχολικές κοινότητες που θεωρούν αδιανόητο, ανήλικα παιδιά να κυκλοφορούν με μαχαίρια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η όπερα του Πουτσίνι αποτελεί την κεντρική παραγωγή του αγαπημένου θεσμού - Τι αναφέρουν οι συντελεστές
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Παρουσιάστηκαν συνολικά 72 γυναίκες - Η ορκωμοσία των εθελοντριών γυναικών θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου
Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν