Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Tips από τους καλύτερους, hot προβλέψεις και πλούσια δώρα μέσα από το OPAP Store App

Το Πάμε Στοίχημα καλωσορίζει τους Tipsters, την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα, μέσω του OPAP Store App. Οι χρήστες της εφαρμογής δημιουργούν το δικό τους προφίλ και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον, όπου μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους για τα αθλητικά γεγονότα.

«Οι Tipsters αποτελούν τη νέα στοιχηματική κοινότητα παικτών από το Πάμε Στοίχημα, μέσω του ΟPAP Store App. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της εφαρμογής συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, βλέπουν τις στοιχηματικές προτάσεις άλλων tipsters, ενημερώνονται για την αθλητική δραστηριότητα και ακολουθούν τα αγαπημένα τους καταστήματα, ώστε να συναγωνίζονται μεταξύ τους και εντός καταστήματος. Ήδη περισσότεροι από 50.000 παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν εγγραφεί στην κοινότητα των Tipsters», αναφέρει ο Σπύρος Μαρτζούκος, υπεύθυνος σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Καισαριανής, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 164.

2_2.jpeg

Οι πίνακες κατάταξης

Όσοι συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters, μπορούν να ακολουθούν τους αγαπημένους τους παίκτες, να παίρνουν tips από τους κορυφαίους Tipsters ή και να αντιγράψουν τα δελτία τους. Ο κ. Μαρτζούκος εξηγεί: «Παίζοντας μέσα από το ΟPAP Store App ή σκανάροντας εντός 30 λεπτών το δελτίο μετά την τοποθέτησή του, ανεβαίνει στην κοινότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει ολοκληρωθεί η διευθέτησή των δελτίων που σκανάρονται. Ανάλογα με την επίδοση τους, οι παίκτες συγκεντρώνουν πόντους και ανεβαίνουν στους πίνακες κατάταξης. Οι 10 πρώτοι της πανελλαδικής μηνιαίας κατάταξης κερδίζουν πλούσια δώρα».  

1_2.jpeg

Σχετικά με τους πίνακες κατάταξης, ο κ. Μαρτζούκος υπογραμμίζει: «Ο συνολικός πίνακας κατάταξης, αφορά τους συνολικούς πόντους που έχει συγκεντρώσει ο παίκτης από την στιγμή της εγγραφής του. Ο μηνιαίος πίνακας κατάταξης, αφορά τους πόντους που έχει συγκεντρώσει σε ορισμένο χρονικό διάστημα ενός μήνα. Ο πίνακας κατάταξης καταστήματος ΟΠΑΠ, αφορά την κατάταξη του παίκτη ανάμεσα στους άλλους Tipsters που βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι δύο όμηροι λένε ότι ελπίζουν σε μια συμφωνία για την απελευθέρωση τους, αλλά και την απελευθέρωση των άλλων...
Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους