Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τα 3 θύματα στο μακελειό στη ναυτιλιακή - Η έκκληση του αδερφού της Μαρίας Καρνέση

«Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση», αναφέρει ο Σπύρος Καρνέσης

Μακελειό το πρωί στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers στη Γλυφάδα, όταν πρώην εργαζόμενος εισέβαλε ένοπλος και εκτέλεσε τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του. Θύματα η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της Αντώνης Βλασσάκης και ο καπετάνιος και υπάλληλοςς της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης.

Δράστης είναι ο 76χρονος Αιγύπτιος Άρης Ελμπουράι

 

Σύμφωνα με το Mega, ο δράστης εργαζόταν για 30 χρόνια ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της εφοπλιστικής οικογένειας στο Τραγονήσι και όλοι στην εταιρεία τον φώναζαν Άρη.

Ο δράστης «μπούκαρε» στην ναυτιλιακή στις 10:20 κρατώντας μία κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Παρέκαμψε τα μέτρα ασφαλείας του κτιρίου, μπαίνοντας από το πάρκινγκ της εταιρείας, μπήκε στον ημιώροφο και από εκεί ανέβηκε στους ορόφους πυροβολώντας κατά τριών θυμάτων του.

Ο 76χρονος μακελάρης φέρεται να είπε όταν μπήκε στη ναυτιλιακή «ήρθα για να το λύσουμε, ήρθα για να το ξεκαθαρίσουμε».

Όταν εισέβαλαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ στο κτίριο, βρήκαν τον 76χρονο νεκρό στο υπόγειο, καθώς είχε αυτοκτονήσει με την καραμπίνα του, αφού πρώτα είχε εκτελέσει την Καρνέση, τον Βλάσσακη και τον Κουκουλάρη.

Ο 76χρονος φαίνεται πως ήταν άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης για την εφοπλιστική οικογένεια για την οποία δούλευε πάνω από 30 χρόνια, με τον πρόεδρο στο Μαρμάρι να μιλά για έναν άνθρωπο φιλήσυχο που ποτέ δεν έφερνε αντιρρήσεις και αγόγγυστα εκτελούσε τις δουλειές. Όπως λέει, τελευταία φορά που τον είδε στο νησί ήταν πριν από έναν μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν αρκετό καιρό ο 76χρονος απολύθηκε, με εργαζόμενους και αυτόπτες μάρτυρες του μακελειού να λένε πως ο Αιγύπτιος φώναζε σε όλους να φύγουν από μπροστά του και πως στόχος του ήταν μόνο τα αφεντικά.

Η ανακοίνωση του του Σπύρου Καρνέση - «Είμαστε συντετριμμένοι, μην συσχετίζετε το γεγονός με άλλη υπόθεση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σπύρος Καρνέσης για το μακελειό στα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Καρνέση:

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη. Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση», αναφέρει ο Σπύρος Καρνέσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ