Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Koινότητα «παλαιοχριστιανών» Κορινθίας - Προσήγαγαν τον πατέρα της οικογένειας

Όπως έγινε γνωστό ο 47χρονος αντέδρασε στον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών

Στην προσαγωγή ενός 47χρονου άνδρα και συγκεκριμένα του πατέρα της οικογένειας στην «παλαιοχριστιανική» κοινότητα της Κορινθίας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά από την επιχείρηση που επιχείρησε στο κτήμα. Να σημειωθεί ότι από νωρίς το πρωί της Κυριακής η αστυνομία, συνοδεία Εισαγγελέων και κοινωνικών λειτουργών πραγματοποιούσαν αυτοψία στον χώρο όπου διαμένει ο ίδιος και τα ανήλικα παιδιά του.

Όπως έγινε γνωστό ο 47χρονος αντέδρασε στον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών γι’ αυτό και προσήχθη και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Κατά την έρευνα δεν εντοπίστηκαν τα παιδιά της οικογένειας με τις Αρχές να τα αναζητούν.

Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει – με τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών- πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους όπως ορίζει ο Νόμος και ποιοι είναι οι γονείς τους.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από επεισόδιο που έγινε  ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ακολούθησε επιχείριση της Αστυνομίας, είχαν βρεθεί αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς.

Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού, σε λαγούμια και στοές όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.

Πηγή: Ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας» Ψηφιακής Οικονομίας της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη - 40 επιχειρήσεις με 500 θέσεις εργασίας
Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη