Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φριχτό θανατηφόρο τροχαίο στο Βόλο – ΙΧ έπεσε από γέφυρα και πήρε φωτιά

Απανθρακωμένος ανασύρθηκε άνδρας μετά από επιχείρηση που στήθηκε από την Πυροσβεστική

Τραγωδία χθες βράδυ, στην περιοχή του Νέου Πλατάνου Αλμυρού Βόλου, με θύμα έναν οδηγό οχήματος, γύρω στα 50-55 χρονών, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη από τους πυροσβέστες στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, την ώρα της κατάσβεσης.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή Νέος Πλάτανος στον Αλμυρό Βόλου και αμέσως μετέβησαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης του αυτοκίνητου, διαπίστωσαν ότι εντός του βρίσκονταν ο οδηγός, που δυστυχώς έχασε τη ζωή του με τον πλέον φρικτό τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός του οχήματος κινούνταν με το αυτοκίνητό του έξω από το χωριό Ν. Πλάτανος και ενώ διέσχιζε μια γέφυρα, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο κενό. Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, το αυτοκίνητο ανεφλέγη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να καεί. Είναι άγνωστο αν ο άτυχος οδηγός ήταν ζωντανός μετά την πτώση ή αν η φωτιά τον εγκλώβισε και βρήκε το θάνατο μέσα στις φλόγες.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ