Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική – Έγιναν 8 προσαγωγές

Σε διάφορες περιοχές, αλλά και σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί οκτώ άτομα, το οποία βρίσκονται στη ΓΑΔΑ. Η επιχείρηση επεκτείνεται και σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στη συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση

Η επιχείρηση στήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Η ομάδα που ανέλαβε την ευθύνη έχει την ονομασία «Σύμπραξη Εκδίκησης». Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση οργανώθηκε ύστερα από απειλές σε βάρος δικαστικών λειτουργών. Οι προσαχθέντες εξετάζονται και ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις ποινικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη έξω από Τράπεζα στα Πετράλωνα ήταν πολύ ισχυρή και είχαν προκληθεί ζημιές στην είσοδο του υποκαταστήματος, σε ένα αυτοκίνητο αλλά και σε διπλανό κατάστημα. Παράλληλα, δημιουργήθηκε κρατήρας μήκους 38 εκ. και βάθους 5 εκ.. Οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα από φυτίλι και πυροκροτητή.  Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί αφού δεν είχε γίνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Την προανάκριση ανέλαβε αρχικά η Κρατική Ασφάλεια, ωστόσο ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο