Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσπάθησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ στην Κυλλήνη

Οι δράστες έκαναν πολύ θόρυβο, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που κατοικεί στον πρώτο όροφο

Με βαριοπούλα προσπάθησαν άγνωστοι να σπάσουν τα αλεξίσφαιρα τζάμια του πρώην υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας για να εισβάλουν στον χώρο όπου βρίσκεται το ΑΤΜ στον κεντρικό δρόμο της Κυλλήνης, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όμως έκαναν πολύ... θόρυβο!

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που κατοικεί στον πρώτο όροφο, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ ταυτόχρονα άναψε τα φώτα, αναγκάζοντας τους επίδοξους διαρρήκτες να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να εξαφανιστούν, αφήνοντας πίσω τους μόνο τις ζημιές που προκάλεσαν με τα χτυπήματα.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν πλάνα που εξασφάλισαν από τις κάμερες του ΑΤΜ και από επιχειρήσεις της γύρω περιοχής στην προσπάθειά τους να τους ταυτοποιήσουν.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έρχεται μετά το Πάσχα ο θεσμός του «Επόπτη Γειτονιάς»
Θα είναι τα «μάτια» του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα καθαριότητας και γενικότερα αστικού χώρου – Θα τεθεί επί της ουσίας σε ισχύ και ο νέος...
Θεσσαλονίκη: Έρχεται μετά το Πάσχα ο θεσμός του «Επόπτη Γειτονιάς»