Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη – «Δίνουν σε μαθήτριες ναρκωτικά σαν καραμέλες»

H Αγγελική Νικολούλη ήταν «χείμαρρος» και αναφέρθηκε σε μαρτυρίες από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας

Σοκ προκαλεί η δράση κυκλώματος μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια. Το κύκλωμα δρούσε από το καλοκαίρι του 2023 και στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια, τα οποία εξωθούσε στην πορνεία σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

H εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με την υπόθεση παίρνοντας μαρτυρίες από τα θύματα του κυκλώματος.

Αποκαλυπτική είναι και η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με μια ανήλικη που έπεσε θύμα του κυκλώματος.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η γιαγιά δύο κοριτσιών που είχαν χαθεί καθώς έφευγαν από την Δομή όπου διέμεναν.

«Έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και από εκεί ξεκίνησε το δράμα. Φεύγανε από την Δομή, μιλούσαν όταν έβγαιναν με παρέες. Η μια κατέληξε να την εκμεταλλεύονται και να την εκδίδουν. Εκεί μέσα υπήρχαν κι άλλα κορίτσια που ήταν έτσι γιατί τα λέγανε μεταξύ τους. Εγώ πήγα στην Εισαγγελία να τα καταγγείλω και μου λέγανε δεν πειράζει θα ξαναγυρίσει».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ακριβώς απέναντι από την Δομή υπάρχει αστυνομικό τμήμα και μπορούσαν να δουν ότι συνέβαινε. «Βλέπανε όσους πήγαιναν στα κάγκελα και τις έπαιρναν. Και στην Δομή όμως υπήρχε φύλακας που τις άφηνε να βγαίνουν. Οι υπεύθυνοι μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Για αυτό κάλεσα εσάς και όταν το δημοσιοποιήσατε την άφησαν. Πρέπει δηλαδή να το δημοσιεύσει μια εκπομπή για να γίνει κάτι;», λέει χαρακτηριστικά.

Με απόγνωση στην φωνή κάνει μια έκκληση να μην περάσει κανείς άλλος όσα πέρασε εκείνη. «Να μην το περάσει άλλος γονιός αυτά που περάσαμε εμείς. Και κάτι προς τα νέα παιδιά. Ανοίχτε τα μάτια σας, κοιτάχτε την ζωή που έχετε μπροστά σας».

«Οι μαρτυρίες μιλούν για κάποια πρόσωπα που δεν τα αγγίζει κανείς για κάποιο λόγο»

Ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε στο «αέρα» της εκπομπής και σχολίασε:

«Οι μαρτυρίες μιλούν για κάποια πρόσωπα που δεν τα αγγίζει κανείς για κάποιο λόγο. Είναι συνδετικοί κύκλοι των κυκλωμάτων και παρασύρουν τις μαθήτριες, τους δίνουν και ναρκωτικά σαν να είναι καραμέλες. Γιατί δεν τους ψάχνετε αυτούς του τύπους; Για καθίστε… Το να πάει κάποιος με μία ενήλικη πάει στην ευχή, όταν πηγαίνει με ανήλικα σε ξενοδοχεία, κάποιος δεν ενημερώνει; Η αστυνομία δεν βλέπει τι γίνεται; Στο Μεταξουργείο, στου Γκύζη και σε άλλες περιοχές;».

Και πρόσθεσε: «Και αυτά τα ξενοδοχεία διαφημίζονται; Και έχουν ανήλικες μέσα; Παιδιά που έχουν εξαφανιστεί έχουν περάσει από αυτά τα ξενοδοχεία και δεν έχει ενημερώσει κανείς; Μπράβο στην αστυνομία που ‘"χτυπά" τέτοια κυκλώματα αλλά "χτυπήστε" τα εκεί που πρέπει. Θεωρούν "εγκέφαλο" μόνο την 25χρονη και την προφυλάκισαν, οι άλλοι είναι έξω. Ή συνεννοούνται οι αστυνομικές Αρχές με τις δικαστικές και έχουμε ένα αποτέλεσμα σαν κοινωνία ή είμαστε ξέφρεγο αμπέλι».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
Εξαιτίας της επίσημης άρνησης του Κιέβου να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία