Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο – σοκ στη Εύβοια: Οδηγός έπαθε ανακοπή και έπεσε σε λεωφορείο (VIDEO)

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το αυτοκίνητο – Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική

Σοκ στην Εύβοια από το σοβαρό τροχαίο σύγκρουσης ΙΧ με λεωφορείο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, έξω από την Ερέτρια, με αποτέλεσμα ένας 69χρονος να χάσει τη ζωή του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του evima.gr, από την σφοδρή σύγκρουση ο 69χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος και καταγόταν από την Αμάρυνθο, έχασε ακαριαία τη ζωή του και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής χρειάστηκε να επιχειρήσουν απεγκλωβισμό από την άμορφη μάζα στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αρχές εκτιμούν πως ο άνδρας ενδέχεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το ΙΧ να πέσει ανεξέλεγκτο πάνω στο λεωφορείο. Σε κάθε περίπτωση διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του.

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 από Κύμη για Αθήνα, γεμάτο με κόσμο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο έξω από την Ερέτρια, με αποτελέσματα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ηλικιωμένος άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ.

Όπως επιβεβαίωσε κατά το χρόνο που συνέβη το συμβάν, στο evima.gr, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους. Στην συνέχεια, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρούσε από το σημείο που έγινε το τροχαίο για την Αθήνα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής και ο διοικητής Κωνσταντίνος Ψαρρός, η αστυνομία, εθελοντές, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δείτε φωτογραφίες και video από το σημείο του δυστυχήματος:

troxaio_eyboia_1.jpg
troxaio_eyboia_2.jpg

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί
«Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα –για να μην διχάσουμε τους Έλληνες– να μην πάνε στην εκκλησία για...
Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί