Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο στον Πύργο: Τέσσερα άτομα έστειλαν στο νοσοκομείο 21χρονο

Τον χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο – Κατάφερε να καλέσει την αστυνομία

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου, που είχε ως αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, χθες, περίπου στις 9 το βράδυ, ένας 21χρόνος μαζί με ακόμα δύο φίλους του κάθονταν στο υπαίθριο χώρο δίπλα ακριβώς από το θέατρο Απόλλων στον Πύργο, όταν ξαφνικά σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους ένα μαύρο αυτοκίνητο, από το οποίο κατέβηκαν τέσσερις ρομά και ξεκίνησαν να επιτίθενται στους νεαρούς.

Πάντα με τις ίδιες πηγές οι δύο φίλοι του 21χρόνου κατάφεραν να ξεφύγουν όχι όμως και ο ίδιος που δέχτηκε χτυπήματα από τους τέσσερις δράστες -τρεις νεαρούς και έναν μεσήλικα- με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με τα τραύματα του να προκαλούν ανησυχία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 21χρόνος κατάφερε με το κινητό του τηλέφωνο να καλέσει την αστυνομία με τους δράστες στο άκουσμα της συνομιλίας του νεαρού με την Άμεση Δράση, να τρέπονται σε φυγή.

Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο ο 21χρονος στον Πύργο -Συνελήφθη ο ένας

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου με τρία βαθιά τραύματα στο κεφάλι και σπασμένο διάφραγμα με το ιατρικό προσωπικό να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, με τον ίδιο να παραμένει ως το πρωί στα επείγοντα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον έναν από τους τέσσερις δράστες που έχει τον αρχηγικό ρόλο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας» Ψηφιακής Οικονομίας της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη - 40 επιχειρήσεις με 500 θέσεις εργασίας
Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη