Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Εξαφανίστηκε» ο ορίζοντας στο Ηράκλειο από την αφρικανική σκόνη (ΦΩΤΟ)

Το σκηνικό και οι θερμοκρασίες στην Κρήτη, δεν θυμίζουν 31 Μαρτίου

Η αφρικανική σκόνη έχει δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Κρήτη. Στο Ηράκλειο, άτομα κάθε ηλικίας έσπευσαν σε παραλίες για ανάσες δροσιάς…

Η αφρικανική σκόνη «εξαφάνισε» τον ορίζοντα στο Ηράκλειο, με τις παραλίες της πόλης να φιλοξενούν ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ήθελαν να πάρουν ανάσες δροσιάς. Το σκηνικό και οι θερμοκρασίες στην Κρήτη, δεν θυμίζουν 31 Μαρτίου. Παραπέμπουν περισσότερο στις αρχές του καλοκαιριού, που όμως ημερολογιακά τουλάχιστον, απέχει ακόμα δύο ολόκληρους μήνες.

creta2_3.jpeg

Παρά την προειδοποίηση για την παρουσία σκόνης στον αέρα, αλλά και τα υψηλά ποσοστά υγρασίας, οι λουόμενοι επέλεξαν να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Οι παραλίες γέμισαν με την παρουσία πλήθους ανθρώπων κάθε ηλικίας που απολάμβαναν τον «κρυμμένο» ήλιο και τη θάλασσα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες ξεπέρασαν τις συνήθεις για αυτήν την εποχή του έτους, αποτέλεσαν έναν ακόμα λόγο για τους Ηρακλειώτες να απολαύσουν μια ευχάριστη εμπειρία στη θάλασσα με την αφρικανική σκόνη να αποτελεί απλά μια παρένθεση.

Οι παραλίες γέμισαν από οικογένειες, νέους και ηλικιωμένους, που απόλαυσαν τα γαλαζοπράσινα νερά του Κρητικού Πελάγους. Οι εικόνες του cretapost.gr, αποτυπώνουν αυτό το «εκρηκτικό κοκτέιλ» που δημιούργησε η αφρικανική σκόνη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Επίσημο «ναι» στη σύνδεση με Σποράδες – Ο στόχος για την έναρξη
Τώρα «πρέπει να τρέξουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες» αναφέρει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης
Θεσσαλονίκη: Επίσημο «ναι» στη σύνδεση με Σποράδες – Ο στόχος για την έναρξη