Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κασσελάκης: Δοκιμάζει μακιγιάζ σε κατάστημα καλλυντικών στο Ηράκλειο

«Δεν έμπλεξα εγώ Χάρη, εσύ έμπλεξες. Κατάλαβες;», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην αμήχανη αποστροφή του βουλευτή του κόμματός του στο Ηράκλειο Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος,  είπε «πρόεδρε έμπλεξες», ενώ παρακολουθούσε μακιγιέζ να φροντίζει τον κ.Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καεί από τον ήλιο πηγαίνοντας στη Γαύδο με το φουσκωτό και τον κ.Αποστολάκη. 

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της περιοδείας του στην αγορά του Ηρακλείου είχε αποδεχθεί την πρόταση της μακιγιέζ σε κατάστημα καλλυντικών να τον περιποιηθεί.

Υπό τα γέλια και τα πειράγματα των συναδέλφων της, που κατέγραφαν το ενσταντανέ με τα κινητά τους τηλέφωνα, η μακιγιέζ «φώτισε»  το πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του έβαλε αντηλιακό, ενώ εκείνος έδειξε να απολαμβάνει την περιποίηση. Μάλιστα, ζήτησε να σταματήσουν τα πειράγματα για να συνεχίσει φρεσκαρισμένος την περιοδεία του.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου συνδύασε την 31η του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο
Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο από τον Απόστολο Χρήστου