Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΟΑΚΑ: Κλείνει πισίνα - Τι λέει για το πρόβλημα σε κολυμβητική δεξαμενή

Τα στίγματα που εντοπίστηκαν στην επιφάνεια του νερού δεν είναι επιβλαβή

Ανακοίνωση σχετικά με ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στην Κολυμβητική Δεξαμενή ρ10 του Ολυμπιακού Κέντρου υγρού στίβου, εξέδωσε το ΟΑΚΑ. Σε αυτήν επισημαίνεται ότι τα στίγματα που εντοπίστηκαν στην επιφάνεια του νερού δεν είναι επιβλαβή, αλλά για προληπτικούς λόγους η πισίνα θα παραμείνει κλειστή, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στίγματα που παρατηρούνται στην επιφάνεια του νερού της Κολυμβητικής Δεξαμενής ρ10 έχουν στο παρελθόν ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους και έχουν χαρακτηριστεί μη επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό. Παρουσιάζονται εποχικά κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Επειδή για εμάς προέχει η ασφάλεια και υγιεινή των αθλουμένων μας, φροντίσαμε να αντιμετωπιστεί άμεσα από την Τεχνική υπηρεσία του Οργανισμού.

Ως εκ τούτου, η κολυμβητική δεξαμενή ρ10 θα παραμείνει κλειστή ως ότου βεβαιωθούμε ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Ζητάμε την κατανόησή σας για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί λόγω των συνεχών ελέγχων και των εργασιών στο σύνολο των κολυμβητικών δεξαμενών».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων
Ο Τζον Κίρμπι ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την κατάληψη ενός κτιρίου του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη
Λευκός Οίκος: «Λανθασμένη προσέγγιση» η κατάληψη πανεπιστημιακών κτιρίων