Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρή γυναίκα οδηγός - Μητέρα δύο παιδιών

Μητέρα δύο παιδιών και εργαζόμενη σε ξενοδοχείο η 51χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στα μέρη που ζούσε η 51χρονη γυναίκα στην Κρήτη, μετά το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής της, επί του ΒΟΑΚ.

Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς και φίλοι της 51χρονης Νεκταρίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο επί του ΒΟΑΚ το πρωί, όταν το σκούτερ που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Η άτυχη γυναίκα εκτοξεύτηκε από το δίκυκλο και άφησε την τελευταία της πνοή στο δρόμο, πριν φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Η θλιβερή είδηση έφτασε γρήγορα στα μέρη που ζούσε στο Λασίθι, με τον πόνο των δικών της να είναι ανείπωτος. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι κάμερες βενζινάδικου, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο που καταγράφηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Η 51χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, που είχε καταγωγή από το Οροπέδιο Λασιθίου, εργαζόταν στα ξενοδοχεία και ζούσε στην Ανάληψη Χερσονήσου. Ήταν μητέρα δύο παιδιών και μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει και γιαγιά.

Η σύγκρουση της μηχανής σκούτερ, που οδηγούσε, ήταν σφοδρότατη, με το σώμα της άτυχης οδηγού να εκσφενδονίζεται περίπου 50 μέτρα από το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερχόμενοι οδηγοί αλλά και οι επιβαίνοντες στο τζιπ που ενεπλάκη στο τροχαίο προσπάθησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο η τελευταία δεν άντεξε και κατέληξε λίγο πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο και πριν ακόμη καταφτάσει η Αστυνομία στο σημείο για να καταγράψει το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Το τροχαίο έγινε στο ύψος του πρατηρίου καυσίμων λίγο πριν το τούνελ, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε διερευνώνται από τις αστυνομικές Αρχές. Δείτε τις εικόνες του cretalive.gr, λίγο μετά το δυστύχημα.

Η θλιβερή είδηση έφτασε αστραπιαία και στον τόπο καταγωγής της άτυχης 51χρονης Νεκταρίας, το Ψυχρό Οροπεδίου Λασιθίου, που έχει βυθιστεί στο πένθος. Ήδη ανακοινώθηκε ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, λόγω πένθους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμια ανησυχία για τα αεροπλάνα Boeing – Ποια είναι τα 2 ελαττώματα που έχουν
Καθημερινά περιστατικά βλαβών και έκτακτων προσγειώσεων μέσα σε λίγα 24ωρα που είχαν ως αποτέλεσμα έως και τραυματισμούς
Παγκόσμια ανησυχία για τα αεροπλάνα Boeing – Ποια είναι τα 2 ελαττώματα που έχουν