Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένταση στην Καλαμάτα πριν τη δίκη για το ναυάγιο της Πύλου – Δύο τραυματισμοί

Αποκλεισμένος παραμένει από το πρωί ο χώρος - Ξεκινά η δίκη των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται ως διακινητές

Ένταση προκλήθηκε στα δικαστήρια της Καλαμάτας, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη των 9 Αιγυπτίων που κάθονται στο εδώλιο των κατηγορουμένων για το ναυάγιο της Πύλου.

Από το πρωί, αποκλεισμένος παραμένει ο χώρος έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας, αφού τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται ως διακινητές του πολύνεκρου ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ υπήρξε ένταση μεταξύ ΜΑΤ και του μπλοκ του ΠΑΜΕ που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο ατόμων, ενώ έγιναν και 2 προσαγωγές. Να σημειωθεί ότι για τις 9, σήμερα το πρωί, έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις συλλογικοτήτων έξω από τα δικαστήρια, ενώ αυτή την ώρα το κλίμα είναι τεταμένο.

Όπως συνέβη και με το ναυάγιο, η δίκη των κατηγορούμενων ως διακινητών αναμένεται να καλυφθεί από διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι των οποίων έχουν ήδη καταφθάσει στο χώρο των δικαστηρίων. Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η δίκη, ο έλεγχος των προσώπων που εισέρχονται στο δικαστικό μέγαρο γίνεται με μεγάλη προσοχή.

Δείτε φωτογραφίες από την ΕΡΤ:

entasi_kalamata_1.jpeg
entasi_kalamata_2.jpeg
entasi_kalamata_4.jpeg
entasi_kalamata_3.jpeg

Πηγές: skai.gr, ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 38χρονη γυναίκα από βόμβα – Ποια η γυναίκα, πώς έγινε η έκρηξη
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο - Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η βόμβα να εξερράγη στα χέρια της
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 38χρονη γυναίκα από βόμβα – Ποια η γυναίκα, πώς έγινε η έκρηξη