Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συλλήψεις δημοτικών αστυνομικών στην Αθήνα -Εκβίαζαν καταστηματάρχες

Τα άτομα που συνελήφθησαν φέρονται να έρχονταν σε επαφή με ιδιοκτήτες καφέ κι εστιατορίων που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας

Σε 14 συλλήψεις έχει προχωρήσει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για υπόθεση χρηματισμού κι εκβιασμού ιδιοκτητών καταστημάτων στην Αθήνα.

Στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε ιδιώτες και εννέα υπάλληλοι, τη στιγμή που έχουν συλληφθεί άτομα του δήμου Αθηναίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που συνελήφθησαν φέρονται να έρχονταν σε επαφή με ιδιοκτήτες καφέ κι εστιατορίων που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Οι συλληφθέντες ζητούσαν ανταλλάγματα από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων για να έχουν οι τελευταίοι ευνοϊκή μεταχείριση όπως αποφυγή ελέγχων και σβήσιμο παραβάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά στην κατοχή των συλληφθέντων για εκβιασμό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό