Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκαρισμένη η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου - Ζήτησε διακριτικότητα

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου» είπε η σύντροφός της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 39χρονης Ντέμης Γεωργίου, πρώην παίκτριας του Masterchef

Η 39χρονη αρχικά λιποθύμησε λόγω οξείας βακτηριακής μόλυνσης, και τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πάρου. Οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα με ελικόπτερο, και διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Το τελευταίο διάστημα, η Ντέμη Γεωργίου είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ξηρομερίτη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, παρακαλώντας για διακριτικότητα.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η φίλη της Ντέμης Ανδριάνα Μανέττα μίλησε στο «Sumer's Cool» και είπε: 

«Το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα πιο κοντινά της άτομα ότι δεν αισθάνεται καλά. Είχε στείλει μήνυμα στον άλλον φίλο μας, στον κουμπάρο, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης». 

Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει. Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν».

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοιμάστε στον καναπέ, αντί για το κρεβάτι σας; Αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά σας
Το να κοιμάστε εκτός κρεβατιού μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ αποτελεί ένδειξη ορισμένων χαρακτηριστικών της...
Κοιμάστε στον καναπέ, αντί για το κρεβάτι σας; Αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά σας
Τραμπ: «Θα είμαι αυστηρός με τον Νετανιάχου για να επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας»
«Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει και ελπίζουμε ότι θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα» είπε για την εκεχειρία
Τραμπ: «Θα είμαι αυστηρός με τον Νετανιάχου για να επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας»