Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραυματίστηκε πυροσβέστης στη μάχη με τη φωτιά στην Εύβοια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο πυροσβέστης φέρεται να έπαθε εγκαύματα

Συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες οι πυροσβέστες στην Εύβοια λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με το evima.gr έχει υποστεί εγκαύματα ένας πυροσβέστης και γι' αυτόν τον λόγο μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. 

Οι φλόγες πέρασαν στον κάμπο του Δύστου

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν και 11 αεροσκάφη συνδράμοντας στο έργο των επίγειων δυνάμεων. 

Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η πυρκαγιά καίει δίπλα σε σπίτια στους οικισμούς Κόσκινα και Πετριές, ωστόσο η κατεύθυνσή της είναι νότια. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι μεταξύ 4 και 7 μποφόρ. 

Σύμφωνα με το evima.gr πλέον υπάρχει ένα ακόμη ενεργό μέτωπο προς τον κάμπο του Δύστου λόγω των ισχυρών ανέμων. Όλη αυτήν την ώρα οι πυροσβέστες κατέβαλλαν πολύ μεγάλες προσπάθειες για τον περιορισμό της πυρκαγιάς, ωστόσο πλέον έχει περάσει μέσα στον κάμπο του Δύστου. 

Να αναφερθεί πως μέχρι τώρα η πυρκαγιά καίει κυρίως σε αγροτικές εκτάσεις και όχι προς τα χωριά, ωστόσο έχουν εκκενωθεί οικισμοί προληπτικά. 

Το κύριο μέτωπο πλέον είναι στο βουνό που είναι ανάμεσα στα χωριά Κριεζά και Κόσκινα, ενώ απειλείται και ένα εκκλησάκι. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους