Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο: Στο εδώλιο γονείς και νηπιαγωγοί

Οι γονείς και νηπιαγωγοί θα παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα το πρωί στις 11.

Ολοκληρώθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στην Αλεξανδρούπολη η διαδικασία με τους τέσσερεις γονείς δύο πεντάχρονων παιδιών που υπέδειξε ο πατέρας ενός άλλου πεντάχρονου, σχετικά με το βιασμό του γιου του σε νηπιαγωγείο όπου φοιτούν και τα τρία παιδιά, όπως και οι δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου, που παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η καταγγελία έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν οι τέσσερις γονείς των δύο παιδιών και οι δύο νηπιαγωγοί.

Από την εισαγγελέα άρθηκε σήμερα η κράτηση τους και οι γονείς και νηπιαγωγοί θα παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα το πρωί στις 11.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πρόκειται για μία πολύ σοκαριστική υπόθεση δύσκολη και πρωτοφανής καθώς εμπλέκονται παιδιά τόσο μικρής ηλικίας και αναμένονται οι εξελίξεις της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες.

 Οι δικηγόροι υπεράσπισης των δύο εκπαιδευτικών σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι θα μελετήσουν την υπόθεση μόλις πάρουν την δικογραφία οπότε θα αποκτήσουν μια πολύ πιο ξεκάθαρη εκτίμηση και εικόνα για το περιστατικό.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην επίθεση ο Ιβάν Σαββίδης: Εν αγνοία μου οι κινήσεις ΑΣ ΠΑΟΚ - Το άνοιγμα για «συμπαίκτη»
«Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω» αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ
Στην επίθεση ο Ιβάν Σαββίδης: Εν αγνοία μου οι κινήσεις ΑΣ ΠΑΟΚ - Το άνοιγμα για «συμπαίκτη»
Σέρρες: Δίκη για τον 11χρονο - Αναβάθμιση σε κακούργημα ζήτησε η εισαγγελέας
Για τους οχτώ από τους 11 κατηγορουμένους, σχετικά με την έκρηξη λέβητα που προκάλεσε το θάνατο του παιδιού και τον τραυματισμό άλλων δύο
Σέρρες: Δίκη για τον 11χρονο - Αναβάθμιση σε κακούργημα ζήτησε η εισαγγελέας