Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κιλελέρ: Έκλεψαν 1.430 κιλά χαλκού - Και από υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ

Κλοπές σε υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ, αρδευτικές πομόνες, μια γεφυροπλάστιγγα και μια αποθήκη

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών από υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ και καλωδίων από αρδευτικές πομόνες, μια γεφυροπλάστιγγα και μια αποθήκη Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.), σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Κιλελέρ.

Σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και αγνώστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 20-09-2024 έως 08-10-2024 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και σε αγροτικές περιοχές αυτής, οι δράστες, ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης και χρησιμοποιώντας εργαλεία και όχημα διαφυγής, διέπραξαν -20- συνολικά περιπτώσεις κλοπής σε υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ, αρδευτικές πομόνες, μια γεφυροπλάστιγγα και μια αποθήκη (Τ.Ο.Ε.Β.), αφαιρώντας συνολικά -1.430- κιλά χαλκού, -11- μεταλλικά αντικείμενα (εκ των οποίων -10- βάνες και -1- τμήμα γεώτρησης), -1- μεταλλικό κερματοδέκτη με άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και καλώδια χαλκού, αθροιστικού μήκους -309- μέτρων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ανήλικος είχε τραύματα από ξυράφι σε χέρια και πόδια
Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά από καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία ενεργοποίησε τις Αρχές
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ανήλικος είχε τραύματα από ξυράφι σε χέρια και πόδια
Μητσοτάκης για Kids Wallet: Οι γονείς να καταλάβουν πώς σκέφτονται τα παιδιά
Η εισήγηση του πρωθυπουργού στην παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων
Μητσοτάκης για Kids Wallet: Οι γονείς να καταλάβουν πώς σκέφτονται τα παιδιά