Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στην Περιφερειακή Ιωαννίνων – Νεκρός ένας 20χρονος

Τραυματίστηκε σοβαρά ένας 45χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τη ζωή του έχασε ένας 20χρονος σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, κοντά στο Σταυράκι, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από τη σύγκρουση, ένας 45χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Στο σημείο κατέφθασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό με έξι πυροσβέστες, καθώς και ένα όχημα από την 5η ΕΜΑΚ με τρεις πυροσβέστες, που πραγματοποίησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού με ειδικό διασωστικό εξοπλισμό. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο 20χρονος διασωληνώθηκε επιτόπου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 45χρονος φέρει σοβαρά τραύματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεξουαλική παρενόχληση από εκπαιδευτικό στην Ηλεία κατήγγειλαν τρεις καθηγήτριες
Είναι στέλεχος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στη δυτική Ελλάδα – Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση
Σεξουαλική παρενόχληση από εκπαιδευτικό στην Ηλεία κατήγγειλαν τρεις καθηγήτριες