Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 16:00 στην Πρέβεζα, και πιο συγκεκριμένα στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο Καλαμίτσι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ το οποίο οδηγούσε 22χρονος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 73χρονος, και να τραυματιστεί ο 22χρονος.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας κινητοποιήθηκε άμεσα με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους, προχωρώντας στον απεγκλωβισμό του 73χρονου, χωρίς τις αισθήσεις του, με τη χρήση διασωστικής σειράς. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.