Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ανήλικος με τραύματα από όπλο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό

Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο νοσηλεύεται ένας ανήλικος, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου στον Ασπρόπυργο, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στην κοιλιά.

Ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε λίγο πριν από τη 01:00 σήμερα Τετάρτη (01.01.25). Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τον ανήλικο, ηλικίας περίπου 15 ετών, βρήκε η θεία του στο δρόμο, κοντά στην περιοχή Νέα Ζωή, στον Ασπρόπυργο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου και υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο ανήλικος είχε δεχθεί σφαίρα από πυροβόλο όπλο στην κοιλιά. 

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής τόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αιματηρή επίθεση όσο και οι δράστες που βρίσκονται πίσω από αυτό το περιστατικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρέλαιο: Κάτω από 80 δολάρια το βαρέλι - Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο
Η αισιοδοξία για οριστικό τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή έχει πυροδοτήσει σημαντική πτώση των τιμών τις τελευταίες ημέρες
Πετρέλαιο: Κάτω από 80 δολάρια το βαρέλι - Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο