Η διαφωνία για ένα χαντάκι φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για την δολοφονία του 50χρονου, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/2) στο Ρουπάκι, στην Ηλεία.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης του εγκλήματος και το θύμα φέρονται να τσακώθηκαν για ένα χαντάκι, με τον πρώτο να μην διστάζει να ανοίξει πυρ σε βάρος του 50χρονου, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο 50χρονος διακομίστηκε διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου το μεσημέρι της Πέμπτης (13/2), όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών να τον κρατήσουν στη ζωή.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Πρόκειται για γείτονα του θύματος. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Πηγή: enikos.gr