Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία 70χρονου στην Κέρκυρα: Ομολόγησε ο αδελφός του

Η αστυνομία έχει κατασχέσει ένα μαχαίρι και ρουχισμό, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση

Ο ίδιος του ο αδελφός ήταν αυτός που σκότωσε τον 70χρονο στην Κέρκυρα, καθώς ομολόγησε την πράξη του μετά την προσαγωγή του. 

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του θύματος εντοπίστηκε σήμερα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, εις βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας.

Αναλυτικά:

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13.02.2025), στο Ζυγό Βόρειας Κέρκυρας, σε βάρος 70χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 56χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά τις έρευνες, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ρουχισμός, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ