Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δήθεν αστυνομικοί στην Πάτρα άρπαξαν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Της είπαν τηλεφωνικά ότι η νύφη της σκότωσε σε τροχαίο ένα 8χρονο και κρατείται

Άγνωστοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς στην Πάτρα και ενημέρωσαν τηλεφωνικά ηλικιωμένη ότι η νύφη της σκότωσε σε τροχαίο 8χρονο και κρατείται.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, της ζήτησαν 150.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερη. Τελικά η ηλικιωμένη έβαλε μέσα σε σακούλα 8.000 ευρώ και άφησε τα χρήματα στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα σε σημείο που της υπέδειξαν οι δράστες.

 

Και άλλος ηλικιωμένος θύμα απάτης στην Πάτρα

Εκτιμάται πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες του προχθεσινού περιστατικού στην Πάτρα με ηλικιωμένο, ο οποίος μίλησε με γυναίκα προσποιούμενη την αστυνομικό και έπειτα από υπόδειξη της, τοποθέτησε σε κάδο απορριμμάτων το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, σχολίασε όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Προκαταρκτική εξέταση για τα εγκαύματα των εργαζομένων σε τρία χειρουργεία
«Διαπιστώθηκαν οφθαλμολογικές βλάβες συμβατές με έγκαυμα πρώτου βαθμού στο προσωπικό που έλαβε μέρος στα χειρουργεία του νοσοκομείο “Η ΕΛΠΙΣ”»
Προκαταρκτική εξέταση για τα εγκαύματα των εργαζομένων σε τρία χειρουργεία