Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπόθεση Βασίλη Καλογήρου: Όλα τα τραύματα είναι μεταθανάτια

Το Ανθρωποκτονιών αναμένεται να επιστρέψει την δικογραφία για τον 39χρονο στη Λάρισα για το τελευταίο μέρος της υπόθεσης

Νέα στοιχεία των Αρχών αναφορικά με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου που εξαφανίστηκε από τη Λάρισα και βρέθηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή στον Τύρναβο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News όλα τα τραύματα που εντοπίστηκαν στη σορό του Βασίλη Καλογήρου έχουν προκληθεί μετά θάνατον, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα δυο κομμένα δάκτυλα στη σορό. Ωστόσο όπως φαίνεται πρέπει να έχουν γίνει από κάποιο ζώο.

«Το Ανθρωποκτονιών του ελληνικού FBI στην Αθήνα, δεν θα δεχθεί τη δικογραφία όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το Ανθρωποκτονιών αναμένεται να επιστρέψει την δικογραφία για τον 39χρονο στη Λάρισα για το τελευταίο μέρος της υπόθεσης.

Τώρα συντάσσεται η απάντηση προς τις υπηρεσίες της Θεσσαλίας και θα επιστρέψει στη Λάρισα όπου θα διεξαγάγει το τελευταίο μέρος της έρευνας, με το δεδομένο ότι δεν υπήρξε κάποιος αναλυτικός λόγος που να εξηγεί γιατί στάλθηκε στο Ανθρωποκτονιών», αποκαλύπτει  ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Πλέον τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δεν δείχνουν πως ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου είναι δολοφονία αλλά αυτοχειρία ή από παθολογικά αίτια.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης προς Sultan Al Jaber: «Έχει έρθει η στιγμή να θέσουμε υψηλότερους στόχους»
Επαναβεβαιώθηκε η ισχυρή στρατηγική εταιρική σχέση στη συνάντηση με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των ΗΑΕ
Μητσοτάκης προς Sultan Al Jaber: «Έχει έρθει η στιγμή να θέσουμε υψηλότερους στόχους»
ΕΚΠΑ: «Ευθύνη της Πολιτείας η προστασία των δημόσιων Πανεπιστημίων»
«Είναι προφανές ότι οποιαδήποτε στοχοποίηση του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου όσον αφορά στην αντιμετώπιση φαινομένων βίας είναι άνευ...
ΕΚΠΑ: «Ευθύνη της Πολιτείας η προστασία των δημόσιων Πανεπιστημίων»