Ένα απίστευτο αν και πραγματικό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν διαρρήκτη ήρθε στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ertnews.gr, η διάρρηξη σημειώθηκε σε μια μονοκατοικία στην περιοχή του Αμαρουσίου, την οποίας οι ένοικοι έλειπαν αρκετές ημέρες πριν από το Πάσχα και επέστρεψαν αυτή την εβδομάδα. Μπαίνοντας στο σπίτι η 61χρονη ιδιοκτήτρια διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο του σπιτιού της, είχαν αποκτήσει πρόσβαση στο εσωτερικό, είχαν ψάξει και είχαν καταφέρει να βρουν τα κοσμήματα τα οποία είχε κρυμμένα.
Ο δράστης όμως της διάρρηξης φαίνεται ότι ένιωσε αρκετά οικεία και άφησε πίσω του τα ίχνη του. Τι έκανε; Είχε ανάψει ένα τσιγάρο, το κάπνισε και πέταξε την γόπα μέσα στο σπίτι και την έσβησε στο δάπεδο. Επιπλέον, στο ψυγείο βρήκε ένα μπουκαλάκι των 500 με αναψυκτικό, το ήπιε και παράτησε το μισό πάνω στο πλυντήριο, το οποίο να σημειωθεί ήταν στο μπάνιο του σπιτιού. Φεύγοντας όμως άφησε και εργαλεία του πίσω, και συγκεκριμένα ξέχασε και δύο κατσαβίδια και ένα κόφτη.
Τα υλικά αυτά έχουν συλλεγεί από την αστυνομία και επιχειρούν να εντοπίσουν γενετικό υλικό, δακτυλικά αποτυπώματα για να φτάσουν στη σύλληψή του ιδιοκτήτη τους.
Μάλιστα, ένας γείτονας ανέφερε σε αστυνομικές αρχές ότι το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής είχε δει κινήσεις ύποπτες και είχε εντοπίσει ένα άτομο πάνω στη μάντρα της συγκεκριµένης μονοκατοικίας. Τον ρώτησε τι κάνει εκεί πέρα και εκείνος σε σπαστά ελληνικά του απάντησε πως μένει εκεί και έφυγε τρέχοντας από το σημείο. Έχει δοθεί περιγραφή στις αρχές και να δούμε αν θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν.
Δείτε video από την ΕΡΤ: