Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φωτιά σε νταλίκα στην Εγνατία Οδό - Καταστράφηκε η καρότσα (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η κυκλοφορία που είχε διακοπή αποκαταστάθηκε νωρίτερα το πρωί

Πυρκαγιά ξέσπασε σε νταλίκα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, στο 51ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το epirusgate.gr άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η καρότσα του οχήματος μαζί με το εμπόρευμά της, ενώ χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του αλλοδαπού οδηγού, ο οποίος πρόλαβε να αποσυνδέσει τον τράκτορα, το μπροστινό μέρος της νταλίκας διασώθηκε.

Το περιστατικό σύμφωνα με το prevezatoday το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εκδηλώθηκε φωτιά στην καρότσα του οχήματος, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετέφερε ρούχα.

Για τις ανάγκες της επιχείρησης κατάσβεσης, και τα δύο ρεύματα της Εγνατίας Οδού στο συγκεκριμένο σημείο έκλεισαν προσωρινά και μέχρι και νωρίς το πρωί της Κυριακής άνδρες της Τροχαίας εξέτρεπαν τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, στην έξοδο της Τύριας.

Η κυκλοφορία προς Ιωάννινα αποκαταστάθηκε πλήρως λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Φωτ. και βίντεο από epirus-tv-news

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ