Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο 91χρονος ιερέας που αγνοούνταν

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο ιερέας ήταν πατέρας εννέα παιδιών και είχε 26 εγγόνια

Νεκρός εντοπίστηκε ο 91χρονος ιερέας που είχε εξαφανιστεί χθες (25.6.2025) το βράδυ από την Πάτρα με τους συγγενείς τους και τις αρμόδιες υπηρεσίες να έχουν κινήσει γη κι ουρανό προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος ιερέας από την Πάτρα βρέθηκε σε χαράδρα κοντά στο Άνω Διακοφτό, ενώ άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και αστυνομικοί έφτασαν εκεί για να προχωρήσουν στη διαδικασία της ανάσυρσης του αυτοκινήτου αλλά και της σορού.

Ο ιερέας που ήταν πατέρας εννέα παιδιών κι είχε 26 εγγόνια είχε φύγε από τα Καλάβρυτα και πήγε στην Πάτρα προκείμενου να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής, ο ιερέας συμφώνησε να ακολουθεί με το αυτοκίνητο του, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος του.

Κάποια στιγμή όμως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 91χρονος εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τελικά, τόσο το αυτοκίνητο όσο και ο νεκρός ιερέας εντοπιστήκαν σε μια χαράδρα στο Άνω Διακοφτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έπεσε μεγάλο κλαδί δέντρου σε κεντρικό δρόμο - Γλίτωσαν μητέρα με βρέφος (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη βροχή στη συμβολή Βασιλίσσης Όλγας και Καρακάλου
Θεσσαλονίκη: Έπεσε μεγάλο κλαδί δέντρου σε κεντρικό δρόμο - Γλίτωσαν μητέρα με βρέφος (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)