Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, από τέσσερις άνδρες. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί δύο από τους φερόμενους δράστες ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τους άλλους δύο.
Το κοριτσάκι βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.
Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Τετάρτης η 14χρονη βγήκε από το σπίτι της και συναντήθηκε με έναν άνδρα με τον οποίο είχε επικοινωνήσει - μέσω εφαρμογής όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα - και ο οποίος φέρεται να την οδήγησε στο σπίτι του, όπου της επιτέθηκαν σεξουαλικά τόσο ο ίδιος όσο και τρεις ακόμη άνδρες.
Μόλις οι αποτρόπαιες πράξεις των τεσσάρων ολοκληρώθηκαν, άφησαν την ανήλικη να φύγει από το σπίτι, με το κορίτσι να καταφέρνει να επικοινωνεί με την οικογένεια της, η οποία έτρεξε αμέσως στο πλευρό της. Όταν έφτασαν κοντά της, διαπίστωσαν πως το παιδί τους ήταν σε τραγική κατάσταση και αμέσως τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ακόμη και οι γιατροί πάγωσαν με το θέαμα.
Τα στοιχεία και τα ίχνη που εντόπισαν στο σώμα της 14χρονης οι γιατροί δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ανήλικη έπεσε θύμα ομαδικής σεξουαλικής κακοποίησης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκρατήσουν την ψυχραιμία τους μπροστά στο «τσακισμένο» κοριτσάκι.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας με την ΕΛΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό όλων των δραστών. Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν συλληφθεί δύο άτομα ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.
Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα