Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στα Τρίκαλα: 71χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του - Τον βρήκε η σύζυγός του

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη, καθώς είχε διατελέσει διευθυντής στο Τμήμα Συγκοινωνιών Τρικάλων

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Τρίκαλα, όταν ένας 71χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ο ηλικιωμένες φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, ενώ η πρώτη που τον εντόπισε ήταν η σύζυγός του, η οποία ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Ο 71χρονος συνταξιούχος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη, καθώς είχε διατελέσει διευθυντής στο Τμήμα Συγκοινωνιών Τρικάλων.

Οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν υπό διερεύνηση, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Έκλεισε το «Αλκατράζ με αλιγάτορες» - Η φυλακή για μετανάστες του Τραμπ
Εναντίον της φυλακής αυτής είχαν υποβληθεί πολλές αγωγές εκ μέρους ανθρωπιστικών οργανώσεων που κατήγγειλαν τις κακές συνθήκες κράτησης των μεταναστών
ΗΠΑ: Έκλεισε το «Αλκατράζ με αλιγάτορες» - Η φυλακή για μετανάστες του Τραμπ