«Δεν είναι κάτι που περνά από το μυαλό μας αυτή τη στιγμή» ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Σωματείου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Μιλώντας στο Kontra κλήθηκε να σχολιάσει και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που έδειξαν ότι οι πολίτες είναι πιο θετικοί στο να δημιουργήσει κόμμα η ίδια, από το να δημιουργήσουν κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Αντώνης Σαμαράς.
«Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε» ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού και συμπλήρωσε: Με τον κόσμο θα βγαίνουμε και θα φωνάζουμε ζητώντας δικαιοσύνη. Πρέπει κάποια στιγμή η χώρα να λειτουργεί με τους θεσμούς. Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις. Θα στραφούμε πιο ενεργά και πιο δυναμικά και στην Ευρώπη».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κόμμα είπε ότι «δεν είναι κάτι που περνά από το μυαλό μας αυτή τη στιγμή».
«Σίγουρα όμως η κίνηση των πολιτών σαφώς και μας βρίσκει σύμφωνους, θα συνεχίσει ενεργά και δυναμικά» συμπλήρωσε.
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρόμηση Αγίας Σοφίας - Μία λωρίδα για ΙΧ Τσιμισκή με Μητροπόλεως
- Τεράστιος πίδακας νερού στη Θεσσαλονίκη – «Σιντριβάνι» πλένει… δωρεάν τα ΙΧ (VIDEO)
- Έρχεται επένδυση σε Ξενία στη Θεσσαλονίκη - Ξενοδοχείο, σχολές για δωρεάν φοίτηση
