Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Συνελήφθη 59χρονος που σκότωσε σκύλο με κυνηγετικό όπλο

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου ένας 59χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο έναν σκύλο

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου ένας 59χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο έναν σκύλο. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Τους τελευταίους μήνες φθάνουν στη δημοσιότητα ολοένα και περισσότερα περιστατικά κακοποίησης ζώων και η αντιμετώπιση από την αστυνομία φαίνεται πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας έχει ζητήσει πρόσφατα με επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης ποινές φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών και πρόστιμα 10.000 έως 20.000 ευρώ για όσους κακοποιούν ζώα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους