Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λαμία: Πέθανε άνδρας στο σπίτι του, ο σκύλος δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τη λύση έδωσε ένας εκπαιδευτής σκύλων ο οποίος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στη Λαμία σήμερα Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026, όταν πέθανε ένας άνδρας εντός του σπιτιού του, αλλά ο σκύλος του δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο γείτονας τον κάλεσε στο τηλέφωνο χωρίς όμως να πάρει απάντηση, ενώ ο σκύλος ήταν ανήσυχος δεν και δεν σταματούσε να γαβγίζει.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, ωστόσο το μεγαλόσωμο τσομπανόσκυλο συνέχισε να είναι επιθετικό και να μην αφήνει κανέναν να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού.

Τελικά τη λύση έδωσε ο εκπαιδευτής σκύλων Βασίλης Τσιαμπούλας, που κάλεσαν για βοήθεια οι αστυνομικοί, ο οποίος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον σκύλο.

Δυστυχώς οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν όταν μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν νεκρό τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του, ο οποίος όπως όλα δείχνουν «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο την ακριβή αιτία και τον χρόνο θανάτου θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή, που θα ακολουθήσει από τον ιατροδικαστή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή