Αποχώρησαν από τις σήραγγες των Τεμπών οι Θεσσαλοί αγρότες με κατεύθυνση το μπλόκο της Νίκαιας, μετά από περισσότερες από 24 ώρες παρουσίας και αποκλεισμού στο σημείο.
Στον Πυργετό Λάρισας άνοιξε και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
Μετά την αποχώρηση από τα Τέμπη, το βάρος των κινητοποιήσεων μεταφέρεται εκ νέου στο μπλόκο της Νίκαιας, το οποίο παραμένει ενεργό.
Την ίδια ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για την 4η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 10 Ιανουαρίου, στη Νίκαια, έπειτα από κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τη 1:00 μετά το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας και σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από δεκάδες αγροτικά μπλόκα όλης της χώρας.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί η αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας των κινητοποιήσεων, ο σχεδιασμός των επόμενων αγωνιστικών βημάτων, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για την οποία αναμένεται να καθοριστεί και η σχετική επιτροπή εκπροσώπων.
- Ανάκληση για πασίγνωστη σοκολάτα από τα καταστήματα - Ποιοι δεν πρέπει να την καταναλώσουν
- Θεσσαλονίκη: Έρχεται ανάπλαση χερσαίας ζώνης στο αλιευτικό καταφύγιο Νέας Κρήνης
- Η παράσταση που ακυρώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Ποιος ο λόγος
- Θεσσαλονίκη: Ψήφισμα-καταδίκη Δήμου για «τρομοκρατική επίθεση ΗΠΑ στη Βενεζουέλα»
