Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εγνατία Οδός: Κανονικά η κυκλοφορία φορτηγών άνω 3,5 τόνων στην Ημαθία

fortiga-kinisi
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Είχε απαγορευτεί λόγω καιρικών συνθηκών

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των φορτηγών άνω 3,5 τόνων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Βέροιας μέχρι τον κόμβο Πολυμύλου και στους 2 κλάδους κυκλοφορίας, μετά την πρωινή απαγόρευση λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Αναλυτικά η ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Σε συνέχεια της από 21 Ιανουαρίου 2026 ανακοίνωσής μας, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου και στους 2 κλάδους κυκλοφορίας, λόγω εξομάλυνσης κυκλοφοριακών συνθηκών».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους