Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Οκτώ συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών έκαναν αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θ., στο πλαίσιο ελέγχων με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων

Οκτώ συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών έκαναν αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θ., στο πλαίσιο ελέγχων με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων. Συγκεκριμένα:

• Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

• Συνελήφθησαν τρία άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης - σύλληψης 48χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Μενεμένη, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται σύλληψη και προσωρινή του κράτηση, για το αδίκημα της κλοπής, μεγάλης αξίας και σύλληψης 24χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεαπόλεως, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα
«Εάν συνεχιστεί η στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα, δεν θα υπάρξει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός»
Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα