Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Mεθυσμένος οδηγός προκάλεσε καραμπόλα έξω από σχολείο – Τραυματίστηκε παιδί

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο 47χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα όπου επέβαιναν μία γιαγιά με το εγγονάκι της

Καραμπόλα προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός έξω από σχολείο στα Χανιά με αποτέλεσμα τρία άτομα – μεταξύ αυτών και ένα παιδί – να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα την ώρα που είχε χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι στο δημοτικό σχολείο Κουνουπιδιανών και τα παιδιά σχολούσαν. Έξω από το σχολείο είχαν σταθμεύσει οι γονείς για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Τότε, ένας 47χρονος οδηγός – έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ – του ξέφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα όπου μέσα βρισκόταν μία γιαγιά με το εγγονάκι της.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το σταθμευμένο όχημα να παρασύρει δύο ακόμα αυτοκίνητα προκαλώντας καραμπόλα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους παρευρισκόμενους να ειδοποιούν τις αρχές. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο δημοτικό σχολείο και παρέλαβαν την γιαγιά και το εγγονάκι της καθώς και έναν ακόμα οδηγό ενός οχήματος και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων. Ευτυχώς και οι τρεις έχουν τραυματιστεί ελαφρά με τους γιατρούς να τους δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Τροχαία που πήγε έξω από το δημοτικό σχολείο και εντόπισε τον οδηγό που προκάλεσε την καραμπόλα. Τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ που έδειξε πως ήταν αρκετά μεθυσμένος καθώς η μέτρηση έδειξε 0,70mg/l αλκοόλ (το όριο είναι 0.25mg/l).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή