Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κιλκίς, Πέλλα και Χαλκιδική

Σε συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησε η αστυνομία σε Κιλκίς, Πέλλα και Χαλκιδική

Στις 17.09.2014 το πρωί, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, διότι σε έρευνα της οικίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων έκαστο, τα οποία εκριζώθηκαν από τον αύλειο χώρο της,

• μία συσκευασία με κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 0,3 γραμμαρίων,

• ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και

• μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Στις 17.09.2014 το πρωί, σε χωριό της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Στις 18.09.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνελήφθη ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε βρέθηκε ένας ανιχνευτής μετάλλων τον οποίο κατείχε άνευ αδείας και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, συνελήφθησαν 4 άτομα στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πιερίας, Χαλκιδικής και Πέλλας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος: Το πολιτικό σύστημα δεν τιμά την Ποντιακή γενοκτονία
«Η Ελληνική Λύση επιμένει ότι εχθρός του Ποντιακού ελληνισμού και του πατριωτισμού είναι ο Μητσοτακισμός. Τα ίδια κάνει σήμερα ο Μητσοτακισμός και με...
Βελόπουλος: Το πολιτικό σύστημα δεν τιμά την Ποντιακή γενοκτονία