Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελευσίνα, όταν 72χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της αφού παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε η ίδια της η κόρη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το ertnews.gr, εκτυλίχθηκε στην οδό Αλκιβιάδου. Η 72χρονη είχε κατέβει από το αυτοκίνητο προκειμένου να βοηθήσει την 43χρονη κόρη της να παρκάρει, δίνοντάς της οδηγίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πόρτα του συνοδηγού είχε παραμείνει ανοιχτή.
Κατά τη διάρκεια των ελιγμών με όπισθεν, η 43χρονη φέρεται να πάτησε περισσότερο το γκάζι, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασύρει τη μητέρα της. Η 72χρονη εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και ένα δέντρο, τραυματιζόμενη θανάσιμα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Θριάσιο χωρίς τις αισθήσεις της, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Η 43χρονη κόρη συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:
- Νέο τροχαίο στον δρόμο που σκοτώθηκαν οι 7 φίλοι του ΠΑΟΚ - Τρεις νεκροί στον DN6, στη Ρουμανία (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Σφυρί για ακίνητο «στολίδι» στη Λ. Νίκης – Πού βρίσκεται, πόσο κοστίζει
- Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στο λιμάνι - Βρήκαν οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
- Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο πατέρα στον οδηγό που παρέσυρε με μηχανή τον γιό του
