Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δώδεκα συλλήψεις σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 12 άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο από περιπολούντες αστυνομικούς διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.

Συνολικά 12 άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο από περιπολούντες αστυνομικούς διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.. Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

• Μεσημβρινές ώρες χθες (02-10-2014), στη περιοχή της Πυλαίας, συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 29, 33, 51 και 58 ετών, διότι συνέδεσαν με εξωτερικές παροχές, πλαστική σωλήνα νερού και ηλεκτρικά καλώδια, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε κλοπή νερού και ρευματοκλοπή. Επιπρόσθετα, βρέθηκαν στην κατοχή τους τέσσερα (4) ηχοσυστήματα αυτοκινήτου και ένας (1) φορητός υπολογιστής χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους. Σημειώνεται επιπλέον ότι, σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση, για παράβαση του Νόμου που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

• Τρία (3) άτομα για παράβαση του Nόμου περί τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (02-10-2014), στο κέντρο της πόλης, 44χρονο αλλοδαπό, 63χρονο ημεδαπό και 72χρονη ομογενή, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (656) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, τα οποία διέθεταν προς πώληση σε διερχομένους πολίτες.

• Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάφορα αδικήματα.

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων σε βάρος 40χρονης ημεδαπής για «Κλοπή», διότι τον Μάρτιο του 2010 διέρρηξε μαζί με συνεργό της κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων, απ΄όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα προιόντα.

• Ένας (1) αλλοδαπός, διότι στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ