Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται γύρω από την υπόθεση ανεύρεσης σορού ενός 47χρονου ημεδαπού από στελέχη του λιμενικού στην Κάλυμνο.
Για την υπόθεση μάλιστα, συνελήφθη ένας άνδρας 44 ετών ο οποίος διώκεται για «Ανθρωποκτονία με πρόθεση».
Αναλυτικά:
«Τις πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθη, από στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου, 44χρονος ημεδαπός για παράβαση του άρθρου 299 του Ποινικού Κώδικα «Ανθρωποκτονία με πρόθεση».
Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλύμνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό πτώσης στη θάλασσα ενός άνδρα από αλιευτικό (Α/Κ) σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Καλύμνου. Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβη Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.), το οποίο εντόπισε το Α/Κ σκάφος, με κυβερνήτη τον 44χρονο. Παράλληλα, εντοπίστηκε 47χρονος ημεδαπός να κρέμεται από σωσίβια κουλούρα και ανασύρθηκε από το πλήρωμα του Π.Λ.Σ. χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στον λιμένα Καλύμνου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Α/Κ σκάφος οδηγήθηκε στον λιμένα Καλύμνου, όπου διενεργήθηκε λήψη βιολογικού υλικού καθώς και εξειδικευμένη αυτοψία με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών (Γ.Ε.Ε.) του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και ιστολογικής και τοξικολογικής εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου. Όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέλιξη της υπόθεσης, τόσο ο συλληφθείς όσο και το θύμα έχουν απασχολήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν τις Αρχές για έτερα αδικήματα».
- Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή για την καινοτομία με μνημόνιο συνεργασίας ΑΠΘ - Pfizer
- Αλλάζει μέρος Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη - Πού θα γίνει, τι ισχύει για εισιτήρια
- Βαριά καμπάνα Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: Κόβει διακοπές παικτών, πρόστιμο 100.000 ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Ένοχος αλλά εκτός φυλακής ο οδηγός νταλίκας για τροχαίο με νεκρό 29χρονο
