Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας, από τα εκατοντάδες περιστατικά κλοπών φρούτων κατά την περίοδο μάλιστα της συγκομιδής, με αποτέλεσμα οι επιτήδειοι να καρπώνονται τα κέρδη και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
Οι παραγωγοί, αναγκάζονται να θωρακίζουν τις καλλιέργειές τους με κάμερες και συστήματα επιτήρησης. Ένας μάλιστα, έχει τοποθετήσει μέχρι και προειδοποιητική ταμπέλα, που ενημερώνει τους επίδοξους κλέφτες ότι παρακολουθούνται.
Όπως λένε, παρά τα μέτρα που έχουν λάβει, τα περιστατικά επαναλαμβάνονται και προσανατολίζονται σε πρόσληψη επαγγελματία σεκιούριτι.
Οι παραγωγοί ευελπιστούν πως οι κινήσεις τους θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τους επίδοξους δράστες και πως η φετινή συγκομιδή θα ολοκληρωθεί χωρίς ιδιαίτερες απώλειες.
Δείτε βίντεο της ΕΡΤ:
Πηγή: ertnews.gr
- Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε 35χρονο στο κέντρο – Του έστησε ενέδρα ο ξάδερφός του
- Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο σε νοσοκομείο – Πώς έγινε
- Έγκλημα σοκ στο Δαφνί: Τρόφιμος στραγγάλισε τον συγκάτοικό του στο δωμάτιο
- Με κατασχέσεις απειλεί η ΑΑΔΕ – Ραβασάκια σε 55.000 φορολογούμενους με χρέη
