Η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανέλαβε σήμερα, επίσημα, τα καθήκοντά της.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δώμα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημητρίου Χούπη, η αντισυνταγματάρχης Μαρία Κιοϊλιού ανέλαβε τα καθήκοντα αντικαθιστώντας τον έως τώρα εκπρόσωπο συνταγματάρχη Σπύρο Ασλάνη.
Η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε ότι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ «έχει εξελιχθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο με επιτυχία» ενώ εξήρε τις επιδόσεις της.
Δεν παρέλειψε δε, να συγχαρεί για την προσφορά του τον κ. Ασλάνη - στον οποίο επέδωσε και αναμνηστικά δώρα - που αποχωρεί ενώ ευχαρίστησε θερμά τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία κατά τα τρία χρόνια της αρχηγίας του.
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας παρενόχλησε 16χρονες σε λεωφορείο – Θώπευσε τη μία κοπέλα
- Θεσσαλονίκη: «Λίφτινγκ» για δρόμο στην Τούμπα – Ποιοι 2 οδοί ακολουθούν (ΦΩΤΟ)
- Επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Πετούσαν πέτρες κατά αστυνομικών – Ζημιές σε 2 περιπολικά
- Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού - Για το σκάνδαλο των πολεοδομιών
- Αποθέωση για παιδί με πρόβλημα όρασης - Η στιγμή που τραγούδησε δίπλα στον Κότσιρα
