Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκροί δύο άνδρες: Σε παραλίες σε Πιερία και Θάσο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Aναλυτικά οι ανακοινώσεις του Λιμενικού

Δύο ηλικιωμένοι άνδρες έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από παραλίες στην Πιερία και τη Θάσο.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας 84χρονος ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας. Στον άνδρα παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας 85χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Καλλιράχης στη Θάσο. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου επίσης διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Aναλυτικά οι ανακοινώσεις του Λιμενικού:

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης ότι ένας 84χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την θαλάσσια περιοχή Μακρύγιαλου Πιερίας. Στον 84χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου ότι ένας 85χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλα Καλλιράχης Θάσου. Ο 85χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στη Λέσβο: Κατέληξε 36χρονη μητέρα λίγες ημέρες μετά τον τοκετό
Η τοπική κοινωνία της Λέσβου είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο 36χρονης μητέρας, η οποία κατέληξε λίγες ημέρες έπειτα από φυσιολογικό τοκετό
Τραγωδία στη Λέσβο: Κατέληξε 36χρονη μητέρα λίγες ημέρες μετά τον τοκετό