Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορουμένοι για τον φονικό εμπρησμό της Marfin, μετά τις απολογίες τους.
Πρώτος το κατώφλι της 3ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε ο 42χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, φέρεται να είναι εκείνος που έσπασε το τζάμι της τράπεζας εκείνη την ημέρα.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος παρέμεινε δύο ώρες στο ανακριτικό γραφείο.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο δεύτερος 42χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, φέρεται να έδινε οδηγίες εκείνη την ημέρα, παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για περίπου μιάμιση ώρα.
Και οι δύο κατηγορούμενοι πριν ξεκινήσουν τις απολογίες τους, μέσω των συνηγόρων τους παρέδωσαν έναν απολογητικό υπόμνημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις ΕΡΤ, αρνήθηκαν την κατηγορία ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τα επεισόδια εκείνης της ημέρας που οδήγησαν στην τραγωδία της Marfin.
Οι δικηγόροι τους ήδη από χθες αμφισβητούν την αξιοπιστία των στοιχείων που συνέλεξε το ελληνικό FBI.
- Θεσσαλονίκη: Έρχονται δωρεάν συναυλίες δίπλα στη θάλασσα - Πού και πότε θα γίνουν
- Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 4χρονος που έπαθε ανακοπή σε πισίνα
- «Στροφή» για διακοπές στην ηπειρωτική Ελλάδα - Το κόστος για οικογένειες για 4 βράδια
- Τέλος η ταλαιπωρία για ακίνητα: Οι 4 αλλαγές - κλειδί σε κληρονομιές, μεταβιβάσεις
